Crawlen Nieuws:

MVW bij WTT 7

DSC 0928

Op zondag 29 september 2013 is een groep leden van de MVW afgereisd naar Edegem, om mee te doen aan de 7e editie van de WTT (Walk The Trial).

Eenmaal aangekomen wist Jeroen meteen de aandacht van de organisatie te trekken met zijn model van een Citroën HY bus, verkleed als hotdog verkoopkraam. Dit vond de organisatie zo’n mooi model dat hem in eerste instantie verboden werd met het model te rijden.
Bij de start van de eerste wandeling was de groep van MVW’ers compleet en vertrok in colonne naar het begin van het parcours, welke direct met een steile klim begon.
Na de klim volgde een mooi uitgezet parcours welke op sommige plaatsen door de auto’s beter af te leggen was dan voor de bestuurders, maar dankzij hun doorzettingsvermogen lukte dit telkens weer.

MVW Lineup

Iets over de helft van de route werden de rijders verrast door een creatief bouwwerk, een kabelbaan.
De deelnemers moesten vanaf de helling het kabelbaan bakje inrijden waarna ze tientallen meters verderop er weer af konden.
Eenmaal terug op de parkeerplaats konden de deelnemers een hotdog en een drankje halen bij de catering wagen en gingen vele deelnemers snel aan de gang om reparaties uit te voeren zodat ze weer klaar zouden zijn voor de 2e wandeling.

De 2e wandeling was de zelfde route maar dan tegenovergesteld gelopen, dit maakte de route op sommige punten uitdagender omdat een steile afdaling in de 1e wandeling ineens een steile klim was, waar sommige deelnemers niet omhoog konden komen.
De leden hebben genoten van deze prachtige dag en zijn van plan dit vaker te gaan doen.

lineup na wtt